Call of Juarez: Gunslinger

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 24 mei 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Call of Juarez: Gunslinger bevstigd voor Nintendo Switch

Er werd al een tijdje flink over gespeculeerd, maar nu is dan toch eindelijk het hoge woord eruit. Call of Juarez is bevstigd voor de Nintendo Switch.

Het is geen Red Dead Redemption 2, maar er komt wel een andere Western shooter naar de Nintendo Switch. Later dit jaar mogen we namelijk Call of Juarez: Gunslinger verwelkomen op de hybride console van Nintendo. Call of Juarez: Gunslinger verscheen in 2013 voor het eerst op de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. In de afgelopen paar weken werd de komst van de game naar de Switch hier en daar wel al geteased. Enkele grote gamejournalisten kregen namelijk een ansichtkaart in de bus die de komst van de game naar de Switch behoorlijk impliceerde. Square Enix en ontwikkelaar Techland hebben nu middels een trailer bekendgemaakt dat de game aan het einde van het jaar ook daadwerkelijk naar de Switch komt. Deze variant van de game gaat ook Motion Controls en HD Rumble ondersteunen.

Call of Juarez: Gunslinger verschijnt 10 december voor de Nintendo Switch via de eShop.

BRON Techland Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?