Trailer: Darksiders III intro video toont hoe het allemaal begon

Geplaatst: 19 november 2018 22:25
-

Met nog een weekje te gaan tot de release van Darksiders III hebben THQ Nordic en Gunfire Games een intro video voor de game uitgebracht. Deze video toont hoe de strijd tussen goed en kwaad allemaal begon.

Als je nog niet bekend bent met het verhaal achter de vier ruiters van de Apocalyps in Darksiders, of als je het gewoon even vergeten bent, dan helpt deze nieuwe intro video je klaar te stomen voor de strijd. In deze drie minuten durende video krijg je te zien hoe de balans tussen goed en kwaad wordt verstoord. Hiermee begint het verhaal van de vier ruiters: War, Death, Strife en Fury, en hun strijd om de balans in de wereld te herstellen. In de eerste twee Darksiders games hebben respectievelijk War en Death de hoofdrollen gespeeld. In Darksiders III is het de beurt aan de temperamentvolle dame Fury.

Darksiders III komt op 27 november naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darksiders III

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

27 november 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord