Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: De wereld van Biomutant

THQ Nordic heeft een trailer gedeeld waarin de wereld van Biomutant getoond wordt. In de trailer zijn verschillende prachtige locaties te zien.

Nadat de combat van Biomutant vorige maand uitgebreid aan bod is gekomen middels een trailer, is het nu de beurt aan de open wereld van de actie-RPG om in de schijnwerpers te staan. THQ Nordic heeft namelijk een trailer gedeeld die alleen gaat over het tonen van hoe verscheidene locaties in Biomutant eruitzien. Deze beelden worden ondersteund door rustige muziek en de beelden wisselen af tussen gebieden met gras, sneeuw, verkoolde bomen, verlaten gebouwen en water. Bekijk vooral de trailer hieronder om alvast in de sfeer te komen!

Biomutant wordt op 25 mei uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Check hier Celines verwachtingen van Biomutant.

BRON THQ Nordic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?