Trailer: Dead Island 2 gameplaybeelden vrijgegeven

Geplaatst:

L.A. is natuurlijk al een afvalputje, maar als er vleesetende zombies rondwandelen, dan is het helemaal vervelend. In de nieuwe gameplay-trailer van Dead Island 2 zien we hoe we terug kunnen vechten!

De personages Jacob en Amy geven je een tour door HELL-A. De prachtige stranden worden overspoeld met bloederige zeestromen. Het krioelt er met zombies en ander gemuteerd gespuis. De combat die getoond wordt is bruut. Spelers met een zwakke maag kunnen maar beter wegkijken, want het bloed spuit in het rond. Je vindt gelukkig ook nog andere mensen in Dead Island 2. Je kunt allerlei avonturen ontdekken in de actiegame en speciale quests starten. Verder is het arsenaal flink uitgebreid. Alle wapens die je vindt kun je verder verbeteren en upgraden met specifieke componenten. Dat is wel nodig, want het legioen der doden stopt niet vanzelf.

Bekijk hier onze preview van Dead Island 2.

Dead Island 2 is recent uitgesteld. Nu hebben we hopelijk een definitieve releasedatum te pakken. Dead Island 2 lanceert op 28 april voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Plaion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord