Diablo IV

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Trailer: Diablo IV toont duivelse trailer met releasedatum

Het regent releasedatums tijdens The Game Awards. Diablo IV is wederom een grote game die lanceert in 2023.

De releasedatum kwam gepaard met een nieuwe cinematische trailer. Blizzard is koning in het maken van geweldige cutscenes en dat bewijzen ze wederom. We bevinden ons in hel om een groots gevecht te aanschouwen. Het gaat tussen Inarius, Archangel of The High Heavens en Lilith, Daughter of Hatred. Simpel gezegd: licht tegen duisternis. Diablo IV ontvangt een open bèta en wanneer je de game vooraf besteld, krijg je vervroegde toegang tot deze content.

De releasedatum van de nieuwste Diablo-game was gelekt een aantal dagen geleden. Check hier gameplay van Diablo IV.

Diablo VI verschijnt op 5 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?