Leak: Releasedatum Diablo 4 gelekt

Geplaatst:

Er is zo veel aan de hand bij Activision/Blizzard, je zou bijna vergeten dat ze ook nog bezig zijn met het maken van games. De grootste aankomende titel is gelekt in de Microsoft Store.

Diablo 4 is het nieuwste deel in de duivelse reeks. De actie/RPG werd al een lange tijd geleden aangekondigd, maar een releasedatum kregen we maar niet te pakken. Op Twitter heeft ene gebruiker genaamd Aggiornamenti Lumia de lanceringsdatum weten te achterhalen. Hij houdt constant de Microsoft Store in de gaten, want die heeft de gewoonte om soms een datumpje iets te vroeg aan te kondigen. Het lijkt erop dat Diablo 4 op 5 juni lanceert. Blizzard heeft zelf nog niet gereageerd op het lek.

Check hier gameplay van Diablo 4.

Verschijnt Diablo 4 op 5 juni? We moeten nog even wachten op bevestiging, maar wellicht dat we meer te horen krijgen tijdens The Game Awards.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord