Diablo IV

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Leak: Releasedatum Diablo 4 gelekt

Er is zo veel aan de hand bij Activision/Blizzard, je zou bijna vergeten dat ze ook nog bezig zijn met het maken van games. De grootste aankomende titel is gelekt in de Microsoft Store.

Diablo 4 is het nieuwste deel in de duivelse reeks. De actie/RPG werd al een lange tijd geleden aangekondigd, maar een releasedatum kregen we maar niet te pakken. Op Twitter heeft ene gebruiker genaamd Aggiornamenti Lumia de lanceringsdatum weten te achterhalen. Hij houdt constant de Microsoft Store in de gaten, want die heeft de gewoonte om soms een datumpje iets te vroeg aan te kondigen. Het lijkt erop dat Diablo 4 op 5 juni lanceert. Blizzard heeft zelf nog niet gereageerd op het lek.

Check hier gameplay van Diablo 4.

Verschijnt Diablo 4 op 5 juni? We moeten nog even wachten op bevestiging, maar wellicht dat we meer te horen krijgen tijdens The Game Awards.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?