Trailer: Disney Dreamlight Valley krijgt uitgebreide gameplay-trailer

Geplaatst:

Er is een uitgebreide gameplay-trailer uitgekomen van Disney Dreamlight Valley. De trailer verscheen onlangs op YouTube.

Eerder dit jaar werd Disney Dreamlight Valley aangekondigd. Het is een simulatiegame met Disney-personages. In de nieuwe trailer wordt er meer informatie gedeeld over het verhaal, de quests en andere game-mechanieken. Zo kan je bijvoorbeeld zelf designs ontwerpen voor op je kleding, je eigen meubels bouwen, verschillende quests doen met personages, gerechten koken met Remy en nog veel meer! De trailer is hieronder te bekijken.

Disney Dreamlight Valley verschijnt 6 september in early access. De game komt uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series, pc en Mac.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord