Trailer: Dit is de No Man's Sky Echoes Update

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2023 23:16

Als je dacht dat de No Man's Sky: Incterceptor Update groot was dan wil je zeker even kijken wat de No Man's Sky: Echoes Update te bieden heeft. Wees maar blij dat het bijna weekend is.

Dankzij de vele updates zijn de reviews van No Man's Sky achterhaald. Het is duidelijk dat met aandacht en gratis updates, een game wel degelijk een slechte release kan omdraaien naar een succes. Ondertussen is het al zeven jaar geleden dat No Man's Sky uitkwam en dat wordt gevierd met een gigantische update. Laat ik maar beginnen met het nieuwe ras dat de Echoes update toevoegt. Op bepaalde planeten kom je nu de Autophage tegen. Deze robotachtige wezens hebben zich al die tijd verborgen gehouden. Hun lichamen zijn gemaakt van gevonden wrakstukken en technologieën en daardoor dwalen ze veel rond. Om deze wezens beter te leren kennen is er een verhaallijn toegevoegd. Via allerlei missies kun je samen met priester Nada achterhalen wat de geschiedenis van de Autophages is. Daarnaast kun je zelf ook een Salvage Hunter worden. Met de nieuwe Multi-Tool Decommissioning Terminal kun je wapens recyclen om zo materiaal en upgrades te verkrijgen.

Dat is echter niet het enige wat de update brengt. De ruimteschepen van de piraten vliegen nu zonder gevaar door de ruimte op jacht naar handelaren. Jij kunt deze aanvallen en de handelaren redden. Om het vechten met het ruimteschip te verbeteren kun je nu de energie van je ruimteschip individueel inzetten voor de motor, schilden of wapens. Je kunt nu zelfs ruimteschepen opblazen en door de nieuwe combat-interface is alles een stuk duidelijker. Als je liever op avontuur gaat dan kan dat via de Voyagers Expeditions. Het is de bedoeling dat je de planeten afgaat en de flora en fauna in kaart brengt voor unieke beloningen. De Echoes update is groter dan deze beschrijving. Wil je meer weten dan moet je vooral de trailer hieronder en de site uit de bronvermelding bezoeken.

De No Man's Sky Echoes update is al live gegaan. Je kunt No Man's Sky spelen via de pc, Nintendo Switch, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: YouTube & No Man's Sky

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord