Trailer: No Man's Sky: Interceptor is een enorme update

Geplaatst:
Aangepast: 5 april 2023 23:20

Ontwikkelaar Hello Games heeft een nieuwe update aangekondigd voor No Man's Sky. Interceptor brengt weer een hoop nieuwigheden met zich mee en is de grootste recente update van de sci-fi game.

Als je No Man's Sky vandaag de dag bekijkt kun je je haast niet voorstellen dat de game bij release best wat kritiek te verduren kreeg. Het is te danken aan het harde werk van ontwikkelaar Hello Games en de onvoorwaardelijke ondersteuning en drang om de game beter te maken, dat we vandaag de dag met praktisch een compleet andere game van doen hebben. En de ontwikkelaar blijft zich inzetten om de game te verbeteren.

Zo heeft Hello Games nu Interceptor aangekondigd. De grootste recente update voor No Man's Sky die tal van nieuwigheden naar de game brengt. Je kunt nu corrupte Sentinel planeten verkennen waar je onder meer verlaten kampementen treft corrupte middelen en natuurlijk het ruimteschip de Interceptor. In onderstaande trailer komen nog tal van nieuwe toevoegingen voorbij die middels deze 4.2 update aan No Man's Sky zijn toegevoegd.

No Man's Sky: Interceptor is nu beschikbaar voor alle versies van de game.

Bron: Hello Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord