Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: No Man's Sky: Interceptor is een enorme update

Ontwikkelaar Hello Games heeft een nieuwe update aangekondigd voor No Man's Sky. Interceptor brengt weer een hoop nieuwigheden met zich mee en is de grootste recente update van de sci-fi game.

Als je No Man's Sky vandaag de dag bekijkt kun je je haast niet voorstellen dat de game bij release best wat kritiek te verduren kreeg. Het is te danken aan het harde werk van ontwikkelaar Hello Games en de onvoorwaardelijke ondersteuning en drang om de game beter te maken, dat we vandaag de dag met praktisch een compleet andere game van doen hebben. En de ontwikkelaar blijft zich inzetten om de game te verbeteren.

Zo heeft Hello Games nu Interceptor aangekondigd. De grootste recente update voor No Man's Sky die tal van nieuwigheden naar de game brengt. Je kunt nu corrupte Sentinel planeten verkennen waar je onder meer verlaten kampementen treft corrupte middelen en natuurlijk het ruimteschip de Interceptor. In onderstaande trailer komen nog tal van nieuwe toevoegingen voorbij die middels deze 4.2 update aan No Man's Sky zijn toegevoegd.

No Man's Sky: Interceptor is nu beschikbaar voor alle versies van de game.

BRON Hello Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?