Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: No Man's Sky: Waypoint 4.0 update is nu live

No Man's Sky ondergaat weer een aantal veranderingen dankzij de Waypoint 4.0 update. Dit is alweer de eenentwintigste update sinds de game is uitgekomen.

Eerder dit jaar kreeg No Man's Sky de Leviathan update. Die stond vooral in het teken van roguelike-elementen. De nieuwe update genaamd Waypoint 4.0 is gericht op het vernieuwen van een aantal systemen. De inventory van de spelers is namelijk op de schop gegaan en het level cap van schepen en wapens is verhoogd. Met de toevoeging van de Relaxed-modus kun je nu op je gemak de ruimte verkennen. Voor spelers die alle content van de game al hebben voltooid is er ook goed nieuws. Door een nieuw milestone-systeem, verzamelobjecten en verbeterde missies kun je weer volop aan de slag. Daarnaast zijn er ook nog wat kleine veranderingen te bespeuren. Denk aan een betere autosave functie en custom gamemodi.

No Man's Sky is te spelen via de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?