No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: No Man's Sky Leviathan voegt roguelike elementen toe

De laatste update van No Man's Sky, Leviathan, voegt een aantal roguelike elementen toe aan de game. De voorgaande update, Outlaw, kwam in april.

De launch van de game was geen groot succes, maar inmiddels is No Man's Sky uitgegroeid tot één van de beste ruimte simulatie games die er bestaan. De ontwikkelaar blijft aan de gang met het toevoegen van gratis nieuwe content. Leviathan is de nieuwe update die onlangs live ging. De zevende Expeditie van No Man's Sky, Leviathan, belast spelers met het zoeken naar een temporale anomalie. Zodra spelers bij de anomalie arriveren, komen ze vast te zitten in een tijdlus. Vanaf hier wordt de gebruikelijke No Man's Sky-gameplay op zijn kop gezet en wordt het een intense roguelike survivalgame, waarin doodgaan betekent dat je helemaal opnieuw moet beginnen.Eenmaal in de lus wordt de moeilijkheidsgraad opgeschroefd naar Survivor-niveau, wat betekent dat spelers die gewend zijn aan lagere moeilijkheidsgraden misschien een paar vrienden moeten meenemen om te proberen de cyclus te doorbreken. Terwijl spelers zich een weg banen door de tijdlus, komen ze Memory Fragments tegen. Deze Fragments zijn in wezen willekeurig gegenereerde buit die tussen elke lus verandert.

No Man's Sky Leviathan is nu te spelen op de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Een versie voor de Nintendo Switch is momenteel in ontwikkeling.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?