No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Word ruimtepiraat met No Man's Sky Outlaws-update

De No Man's Sky Outlaw-update is hier. Deze nieuwe update laat je een ruimtepiraat spelen.

No Man's Sky wordt inmiddels regelmatig voorzien van nieuwe updates. Daar waar we eerder dit jaar nog konden genieten van de Sentinel-update van No Man's Sky die heel wat nieuwe content toevoegde, is er gisteren nog een grote nieuwe update uitgekomen. Deze update, genaamd Outlaw, richt zich meer op het verkennen van de ruimte, in plaats van de planeten. Zoals de naam van de update al doet vermoeden, kun je met de Outlaw-update de criminele kant van het leven in No Man's Sky verkennen. Zo kun je onder andere verboden Cargo verschepen en je eigen Squadron samenstellen om de ruimte te verkennen als ruimtepiraten. Ook is de ervaring van het vechten in ruimteschepen verbeterd en is er een nieuw soort schip aan de game toegevoegd.

De No Man's Sky Outlaws-update is nu beschikbaar.

BRON Hello Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?