No Man's Sky

  • Ontwikkelaar Hello Games
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , VR
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Volledige Sentinel-update voor No Man's Sky onthuld

No Man's Sky heeft weer een nieuwe update te pakken. De Sentinel-update brengt een hoop wijzigingen, lore en nieuwe content met zich mee.

No Man's Sky heeft sinds de launch in 2016 een ware transformatie doorgemaakt. Alhoewel mensen destijds niet helemaal tevreden waren met wat de game deed, is de game anno 2022 uitgegroeid tot een enorm geliefd pakket. Met de nieuwe Sentinel-update wordt dat pakket alleen maar beter. De lijst met verbeteringen en wijzigingen is bijna te groot om op te noemen. Zo kun je nu samen met je eigen robotvrienden de strijd aangaan tegen nieuwe baddies en je eigen AI-drone programmeren. Tevens zijn de wapensystemen op de schop gegaan en valt er nieuw gevechtsgedrag te bespeuren. Ook kersverse lore en verhalen hebben hun entree gemaakt met de nieuwste versie. De onderstaande video geeft een goede weergave van enkele nieuwe elementen in de update.

De Sentinel-update is vanaf vandaag te downloaden. Wie liever de wereld van No Man's Sky ontdekt op een handheld, kan dat vanaf deze zomer doen. No Man's Sky komt naar de Nintendo Switch. Tevens is de game geoptimaliseerd voor de Steam Deck.

BRON HelloGames

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?