Trailer: Volledige Sentinel-update voor No Man's Sky onthuld

Geplaatst: 16 februari 2022 16:10

No Man's Sky heeft weer een nieuwe update te pakken. De Sentinel-update brengt een hoop wijzigingen, lore en nieuwe content met zich mee.

No Man's Sky heeft sinds de launch in 2016 een ware transformatie doorgemaakt. Alhoewel mensen destijds niet helemaal tevreden waren met wat de game deed, is de game anno 2022 uitgegroeid tot een enorm geliefd pakket. Met de nieuwe Sentinel-update wordt dat pakket alleen maar beter. De lijst met verbeteringen en wijzigingen is bijna te groot om op te noemen. Zo kun je nu samen met je eigen robotvrienden de strijd aangaan tegen nieuwe baddies en je eigen AI-drone programmeren. Tevens zijn de wapensystemen op de schop gegaan en valt er nieuw gevechtsgedrag te bespeuren. Ook kersverse lore en verhalen hebben hun entree gemaakt met de nieuwste versie. De onderstaande video geeft een goede weergave van enkele nieuwe elementen in de update.

De Sentinel-update is vanaf vandaag te downloaden. Wie liever de wereld van No Man's Sky ontdekt op een handheld, kan dat vanaf deze zomer doen. No Man's Sky komt naar de Nintendo Switch. Tevens is de game geoptimaliseerd voor de Steam Deck.

Bron: HelloGames
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Man's Sky

Series

-

Uitgever

Hello Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

10 augustus 2016

Ontwikkelaar

Hello Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord