Sonic Superstars

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Dit is de Trio of Trouble uit Sonic Superstars

Maak kennis met de Trio of Trouble uit Sonic Superstars. SEGA plaatste een speciale, korte animatie die de groep uitlicht.

Sonic Superstars werd aangekondigd tijdens het Summer Game Fest in juni. Nu de releasedatum van de nieuwe Sonic-game begint te naderen wordt er steeds meer informatie over de game onthuld. Nu worden de slechteriken uit Superstars uitgelicht. We wisten al dat Dr. Eggman en Fang in Sonic Superstars terugkeren, maar nu leren we ook het nieuwe personage Trip kennen. In de animatievideo verkent de Trio of Trouble een mysterieuze ruïne. Trip lijkt het alleen niet zo naar haar zin te hebben, omdat Dr. Eggman alles wat ze wil aanraken kapottrapt. Dr. Eggman lijkt helemaal niet zo'n goede teamgenoot te zijn, want terwijl Fang Trip probeert te beschermen tegen een agressieve slang zit hij doodleuk te tekenen. De video is hieronder te bekijken.

Sonic Superstars verschijnt 17 oktober op de Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series en pc. Lees hier Claudia's Sonic Superstars preview.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?