Trailer: Dit is de Trio of Trouble uit Sonic Superstars

Geplaatst:

Maak kennis met de Trio of Trouble uit Sonic Superstars. SEGA plaatste een speciale, korte animatie die de groep uitlicht.

Sonic Superstars werd aangekondigd tijdens het Summer Game Fest in juni. Nu de releasedatum van de nieuwe Sonic-game begint te naderen wordt er steeds meer informatie over de game onthuld. Nu worden de slechteriken uit Superstars uitgelicht. We wisten al dat Dr. Eggman en Fang in Sonic Superstars terugkeren, maar nu leren we ook het nieuwe personage Trip kennen. In de animatievideo verkent de Trio of Trouble een mysterieuze ruïne. Trip lijkt het alleen niet zo naar haar zin te hebben, omdat Dr. Eggman alles wat ze wil aanraken kapottrapt. Dr. Eggman lijkt helemaal niet zo'n goede teamgenoot te zijn, want terwijl Fang Trip probeert te beschermen tegen een agressieve slang zit hij doodleuk te tekenen. De video is hieronder te bekijken.

Sonic Superstars verschijnt 17 oktober op de Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series en pc. Lees hier Claudia's Sonic Superstars preview.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Superstars

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 oktober 2023

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord