Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Dit zijn de operators uit Call of Duty: Vanguard

In vier nieuwe trailers worden vier operators uit Call of Duty: Vanguard getoond. De trailers werden onlangs door Sledgehammer Games uitgebracht.

Call of Duty: Vanguard werd in augustus onthuld en komt over een kleine week uit op verschillende platformen. Nu heeft Sledgehammer vier korte trailers geplaatst die vier operators uit de game uitlichten. Zo heb je Arthur Kingsley en Polina Petrova uit de singleplayercampagne. Arthur Kingsley is de leider van de Special Operations Task Force. Hij is naar Duitsland is gestuurd om de waarheid achter Projekt Phoenix te ontdekken. Polina Petrova was een verpleegster, die wilde vechten. Zij is de enige operator die niet vrijwillig in dienst is getreden. De andere twee trailers gaan over Daniel en Padmavati, twee personages die bespeelbaar zijn in de multiplayer-modus. Alle trailers zijn hieronder te bekijken.

Call of Duty: Vanguard komt 5 november uit op de PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?