Trailer: Dit zijn de operators uit Call of Duty: Vanguard

Geplaatst:

In vier nieuwe trailers worden vier operators uit Call of Duty: Vanguard getoond. De trailers werden onlangs door Sledgehammer Games uitgebracht.

Call of Duty: Vanguard werd in augustus onthuld en komt over een kleine week uit op verschillende platformen. Nu heeft Sledgehammer vier korte trailers geplaatst die vier operators uit de game uitlichten. Zo heb je Arthur Kingsley en Polina Petrova uit de singleplayercampagne. Arthur Kingsley is de leider van de Special Operations Task Force. Hij is naar Duitsland is gestuurd om de waarheid achter Projekt Phoenix te ontdekken. Polina Petrova was een verpleegster, die wilde vechten. Zij is de enige operator die niet vrijwillig in dienst is getreden. De andere twee trailers gaan over Daniel en Padmavati, twee personages die bespeelbaar zijn in de multiplayer-modus. Alle trailers zijn hieronder te bekijken.

Call of Duty: Vanguard komt 5 november uit op de PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord