Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Trailer: DLC Mirror's Edge verpakt in trailer

Eerder wisten we jullie al te vertellen wat de inhoud wordt van de downloadable content voor Mirror's Edge. Je krijgt namelijk acht verschillende maps voorgeschoteld, waarin je time trials kunt gaan doen. Een soort uitbreiding dus van de time trials die het spel al heeft.

Electronic Arts heeft nu een trailer op ons los gelaten, om even duidelijk te maken wat we precies kunnen verwachten, als we daar zelf nog niet helemaal achter waren. In de trailer zien we dat we op een iets andere manier de time trials voorgeschoteld krijgen, namelijk in de vorm van een ruimte met allemaal blokken erin. Kijk zelf maar wat hiermee wordt bedoeld in de trailer hieronder:

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?