Trailer: Doe de robot in Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Wave 2

Geplaatst: 13 september 2022 20:55

Xenoblade Chronicles 3 is binnenkort toe aan de tweede wave van de Expansion Pass. Deze tweede wave voegt een nieuw personage en een lading aan challenges toe.

Claudia doet het niet vaak, maar in de Xenoblade Chronicles 3 review beloonde zij de game met maar liefst vijf sterren! De game is meteen verschenen met een Expansion Pass en die is alweer toe aan zijn tweede lading aan nieuwe content. De Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Wave 2-uitbreiding voegt Ino als nieuw personage toe. Door haar storyline te doorspelen is de mechanische dame toe te voegen aan jouw party. Daarnaast verschijnen er ook gigantisch veel challenges in de game waarmee je onder andere nieuwe gear kunt verdienen!

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Wave 2 verschijnt op 13 oktober 2022 voor Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles 3

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2022

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord