FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Trailer: Eerste gameplaytrailer van FIFA 22 onthuld

Het is zover. In een nieuwe gameplaytrailer van FIFA 22 zijn een hoop nieuwe beelden van de opkomende voetbalgame te zien.

Er lijkt eindelijk wat meer nieuws naar buiten te komen over FIFA 22. Tot voor kort was er namelijk nog vrij weinig bekend over de 2022-uitvoering van de bekende EA-voetbalgame. Vorige week zagen we de eerste echte gameplaybeelden van FIFA 22 in een trailer van dertig minuten. Het merendeel van die trailer bestond echter uit de ontwikkelaars die praatten over de nieuwe HyperMotion-technologie. Ook in deze nieuwe trailer staat deze technologie centraal, maar ditmaal is er wat meer gameplay te bespeuren. Het gaat om de allergrootste animatieverversing in de historie van FIFA. Daardoor kun je nog levendigere gameplay verwachten op de next-gen-consoles.

De aftrap van FIFA 22 vindt op 1 oktober plaats op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, en pc. De Nintendo Switch ontvangt die dag alleen de Legacy Edition van de game. Let wel op: de gratis next-gen-upgrade van FIFA 22 is niet standaard.

BRON EA SPORTS

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?