Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

F1 2018

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Eerste volledige trailer van F1 2018

Zojuist heeft uitgever en ontwikkelaar Codemasters de eerste volledige trailer van F1 2018 vrijgegeven. De game verschijnt 24 augustus, net als de zomerstop weer voorbij is. De game moet er volgens Codemasters nog beter uitzien, diepgaande carrièremodus krijgen en net als voorgaande delen alle coureurs, nieuwe en enkele klassieke F1-auto's bevatten.

Er zijn op dit moment twintig klassieke auto's bevestigd. Op en rondom de baan moet het er nu ook nog beter uitzien, zoals weerspiegelingseffecten, mist, vernieuwde vormgeving van dampen, de waas die zichtbaar wordt door de hitte van de motor en er is rubber zichtbaar, dat achterblijft op het circuit. We gaan deze week met de game aan de slag, zodat we dit zelf aan de tand kunnen voelen.

F1 2018 verschijnt 24 augustus 2018 op de Xbox One, PlayStation 4 en de pc.

BRON Codemasters

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?