Trailer: Eerste volledige trailer van F1 2018

Geplaatst:
Aangepast: 31 juli 2018 16:00

Zojuist heeft uitgever en ontwikkelaar Codemasters de eerste volledige trailer van F1 2018 vrijgegeven. De game verschijnt 24 augustus, net als de zomerstop weer voorbij is. De game moet er volgens Codemasters nog beter uitzien, diepgaande carrièremodus krijgen en net als voorgaande delen alle coureurs, nieuwe en enkele klassieke F1-auto's bevatten.

Er zijn op dit moment twintig klassieke auto's bevestigd. Op en rondom de baan moet het er nu ook nog beter uitzien, zoals weerspiegelingseffecten, mist, vernieuwde vormgeving van dampen, de waas die zichtbaar wordt door de hitte van de motor en er is rubber zichtbaar, dat achterblijft op het circuit. We gaan deze week met de game aan de slag, zodat we dit zelf aan de tand kunnen voelen.

F1 2018 verschijnt 24 augustus 2018 op de Xbox One, PlayStation 4 en de pc.

Bron: Codemasters
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2018

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 augustus 2018

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord