Trailer: Er hangt liefde in de lucht in nieuwe Park Beyond trailer

Geplaatst:
Aangepast: 15 februari 2023 08:57

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de pretpark-game Park Beyond. Je verwacht het bijna niet op een dag als vandaag, maar de trailer staat volledig in het teken van Valentijnsdag.

Wat is er nou romantischer dan samen met je geliefde een dagje naar een pretpark vol knotsgekke attracties gaan? Behalve dan een huwelijksaanzoek, een strandwandeling, dineren bij kaarslicht, een liefdevolle massage, picknicken, samen film kijken, een ontbijtje op bed maken of talloze andere voorbeelden, helemaal niks toch? Nou, zo dekken ze er bij Bandai Namco net zo over, want vandaag is een nieuwe trailer verschenen van Park Beyond die volledig in het teken staat van - hoe kan het ook anders - Valentijnsdag. Dus ga er samen met je grote geliefde maar eens goed voor zitten en bekijk de nieuwste trailer.

Park Beyond verschijnt ergens in 2023 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Benieuwd naar de game? Lees dan snel onze preview van Park Beyond.

Bron: Bandai Namco
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Park Beyond

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Limbic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord