Trailer: Er is eindelijk een releasedatum voor Stray

Geplaatst:
Aangepast: 3 juni 2022 01:11

Het heeft even mogen duren, maar er is eindelijk licht aan de horizon voor de kattengame Stray. Binnenkort gaat de game van ontwikkelaar Annapurna Interactive dan toch echt verschijnen.

Dat is in ieder geval kenbaar gemaakt tijdens Sony's State of Play presentatie. Waar de game eigenlijk al in 2020 zou verschijnen, is het nu bijna twee jaar later dat er dan toch echt een releasedatum geprikt is. Naast het kenbaar maken van de releasedatum zijn er ook nieuwe gameplaybeelden getoond van de game en die zijn niet voor de poes. Of juist wel. Enfin, mocht het je nog niet zijn opgevallen: in Stray speel je dus als kat. Je beweegt je door een stad die gevuld is met robots en je moet als viervoeter een groot mysterie zien te ontrafelen. Of deze haarbal daar tegenop gewassen is zien we komende maand, want dan komt Stray uit.

Kattenliefhebbers kunnen zich vanaf 19 juli 2022 gaan vermaken met Stray. De game wordt uitgebracht op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

BlueTwelve Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord