Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Starlink: Battle for Atlas

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Falco, Slippy, Peppy en aartsrivaal Wolf uit StarFox aangekondigd voor Starlink: Battle for Atlas

Nintendo's Star Fox werd afgelopen E3 voor de Nintendo Switch-versie van Starlink: Battle for Atlas aangekondigd. Niet alleen Fox McCloud mag zijn vliegkunsten vertonen in zijn Arwing, ook zijn buddies Falco, Slippy en Peppy zijn van de partij. Dat is alleen nog niet alles, want gisterenavond tijdens de nieuwste Nintendo Direct-aflevering wordt ook de aartsrivaal Wolf in een trailer aangekondigd.

De trailer kun je hieronder bekijken.

Starlink: Battle for Atlas verschijnt 16 oktober 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

BRON IGN

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?