Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Far Cry 6-trailer toont tropische gameplaybeelden

Kun je geen genoeg krijgen van de warme temperaturen in Nederland? Werp dan gerust eens een blik op de nieuwste Far Cry 6-trailer.

Er is de laatste tijd beslist geen droogte aan Far Cry 6-nieuws. Zo ontvingen we vorige week nog een trailer van Far Cry 6 die de pc-features toonde. Waar misschien wel momenteel een droogte heerst, zijn de zonnige eilanden van Yara. Dit tropische gebied komt in de nieuwste Far Cry 6-trailer aan bod. In deze overviewtrailer van circa zes minuten komen we tevens meer te weten over het hoofdpersonage Dani Rojas. Ze is op een missie om dictator Antón Castillo neer te halen. Ook aan de filosofie van de vindingrijke resolver-guerrilla's wordt in de nieuwe beelden aandacht besteed. De trailer bevat een hoop nieuwe gameplay en vertelt ons meer over het verhaal in de game.

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Ook goed om te weten voor PlayStation 4- en Xbox One-bezitters: Far Cry 6 krijgt een gratis next-gen-upgrade.

BRON Ubisoft

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?