FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: FIFA 23 Ultimate Team features vrijgegeven

Het is de vulling van de FIFA-franchise. Ultimate Team keert terug en in FIFA 23 kun je wat nieuwe features verwachten.

FUT Moments is één van deze features. Je kunt korte gameplayscenario's meemaken, zoals het scoren van een vrije trap of terugkomen van een 2-0 achterstand in de tweede helft. Het voltooien van deze scenario's zorgt ervoor dat je beloningen ontgrendelt. Chemistry gaat compleet op de schop. De lijnen zijn weg en spelers kunnen nu linken vanaf elke positie. Dit moet ervoor gaan zorgen dat de spelers meer vrijheid ervaren tijdens het bouwen van hun Ultimate Team. De gamemodus kan nu ook worden gespeeld via cross-play. Vriendschappelijke duels en 1v1 wedstrijden kunnen gespeeld worden met consoles van dezelfde generatie. De pc-versie speelt mee met de Xbox Series en PlayStation 5. De transfermarkt is nu globaal, in plaats van platformspecifiek. In FIFA 23 kun je je stadion in Ultimate Team je eigen maken via nieuwe daken, knotsgekke trofeeën en meer. Tot slot wordt er gesproken over het WK van dit jaar. Ja, die kan je meemaken in Ultimate Team met speciale kaarten.

Bekijk hier de FIFA 23 Career Mode. Bekijk hier FIFA 23 Pro Clubs.

BRON EA Sports

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?