Trailer: Fortnite Chapter 4 Season 1 is hier

Geplaatst:

Fortnite blijft maar gaan en alweer het vierde hoofdstuk staat voor de deur. Het is een flinke update en hier lees je er alles over!

Spelers komen terecht in een nieuwe realm. Na de gebeurtenissen in de finale van Fortnite Chapter 3 is er een nieuw eiland gevormd. Deze zit natuurlijk vol met nieuwe locaties, maar het valt op dat er veel in een middeleeuws thema is opgebouwd. Die immersie valt natuurlijk in de sloot, wanneer je met een racefiets over de map scheurt. Je kunt jezelf ook plaatsen in een sneeuwbal, om zo tegenstanders omver te kegelen.

Fortnite Chapter 4 brengt natuurlijk nieuwe wapens en een nieuwe Battle Pass met zich mee. Een aantal legendarische gamepersonages worden toegevoegd. Zo kan je bijvoorbeeld de competitie verscheuren met de DOOM Slayer en heel stijlvol mensen afslachten als Geralt of Rivia. Nieuwe vuurwapens zijn er in overvloed, maar de meest bijzondere toevoeging aan het arsenaal van Fortnite moet toch wel de Shockwave Hammer zijn. Deze overgroeide hamer lanceert vijanden, teamgenoten en jezelf tientallen meters. Fortnite Chapter 4 is opgebouwd en wordt afgespeeld in Unreal Engine 5.1 als je speelt via de PS5, Xbox Series, pc of via cloud gaming.


Fortnite
is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Bron: Epic Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord