Trailer: Ga op ontdekking in Mario + Rabbids Sparks of Hope

Geplaatst:

Niemand had het verwacht, maar Mario + Rabbids Kingdom Battle was stiekem gewoon erg leuk. Mario + Rabbids Sparks of Hope borduurt hier rustig op voort en dat zien we goed terug in de nieuwe trailer.

In onderstaande Mario + Rabbids Sparks of Hope trailer zien we flink wat over de verkenning in de game zelf. Mario, zijn vriendjes en natuurlijk de irritante rabbids komen tegenover een gigantische vijand te staan en dienen ieder hoekje van de wereld te verkennen. Op expeditie gaan zal altijd lonen, overal is namelijk wel iets te vinden. Eerder deze week was de game ook al eens in het nieuws. Rayman sluit zich namelijk aan in Mario + Rabbids Sparks of Hope!

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober 2022 voor Nintendo Switch. Meer lezen over de game? Lees dan nu al het Mario + Rabbids Sparks of Hope nieuws!

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Series

Mario

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord