Trailer: Gameplay van Lars Alexandersson uit Tekken 8 onthuld

Geplaatst:

Fans van Tekken kregen deze maand een aantal Tekken 8 trailers naar hun hoofd geslingerd. Zo vecht King in Tekken 8 en is ook Paul Phoenix weer van de partij. Nu is het echter aan Lars Alexandersson om zijn vaardigheden te laten zien, want hij is gewoon onderdeel van de line-up.

Na de aankondiging van Tekken 8 hebben we al meerdere trailers kunnen bewonderen. Momenteel staan vooral de personages van het achtste deel in de spotlight. In de nieuwe trailer zien we Lars Alexandersson in actie. Hiermee wordt er direct bevestigd dat hij onderdeel is van Tekken 8. Hij schopt en slaat er lekker op los en heeft geen genade voor zijn tegenstander. Doordat er zo hard wordt gevochten is de trailer zo voorbij, maar als je oplet zie je de verschillende aanvallen die Lars Alexandersson kan uitvoeren.

Tekken 8 heeft nog geen exacte releasedatum, maar moet dit jaar nog verschijnen voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord