Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: King vecht ook weer in Tekken 8

King is ook weer beschikbaar als vechter in Tekken 8. Dat werd bevestigd met een nieuwe gameplay-trailer die onlangs uitkwam.

De aankondiging van Tekken 8 vond plaats tijdens de State of Play in september vorig jaar. Nu heeft Bandai Namco bevestigd dat King ook weer in Tekken te vinden is. King is al sinds de eerste Tekken in de game te vinden. Eerder werd er al onthuld dat Paul Phoenix en Kazuya terugkeren in Tekken 8. De worstelaar met zijn iconische jaguar masker is ook in de nieuwe game een technische vechter die de nodige damage kan aanrichten, als je zijn combo's onder knie krijgt natuurlijk. De trailer is hieronder te bekijken.

Tekken 8 verschijnt dit jaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend.

BRON Bandai Namco

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?