Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Geniet van meer Hi-Fi RUSH met de Arcade Challenge! Update!

Geplaatst: 14 juni 2023 00:00
Aangepast: 14 juni 2023 01:35

Ik denk dat ik op geen lange tenen sta, wanneer ik verkondig dat Hi-Fi RUSH één van de beste games is die 2023 tot nu toe kent. Wat extra content kan natuurlijk geen kwaad, dus daarom is hier de Arcade Challenge! Update!

Deze update kent twee nieuwe gamemodi. In BPM RUSH! moeten spelers het opnemen tegen hordes aan vijanden. Wanneer je de vijanden uitschakelt, terwijl je de beat volgt, dan zal je BPM (beats per minute) omhoog gaan. Dit kan oplopen tot 200 BPM, dus ik hoop dat je klaar bent voor razendsnelle combat. De andere gamemodus is genaamd Power Up! Tower Up! en in deze modus speel je als een verzwakte Chai. Door de toren te beklimmen krijg je willekeurige upgrades terug en maak je weer een kans tegen de eindbazen van Hi-Fi RUSH. Tot slot voegt de update diverse items voor de Photo Mode toe en kun je speciale aanvallen uitvoeren met je mechanische maatjes CNMN en Smidge. Als kers op de taart laat Tango Gameworks weten dat er ook naar nieuwe muziek te beluisteren valt in de Arcade Challenge! Update!

Check hier onze review van Hi-Fi Rush.

Hi-Fi Rush is nu beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S. De Arcade Challenge! Update! is beschikbaar vanaf 5 juli.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hi-Fi Rush

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 januari 2023

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord