Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Genshin Impact krijgt grote update Summer Fantasia

Ook in Teyvat is het zomer. Dat wordt gevierd met een grote zomerupdate, genaamd Summer Fantasia.

Genshin Impact is inmiddels alweer bijna twee jaar oud, maar is nog steeds ontzettend populair. De game wordt dan ook regelmatig voorzien van nieuwe updates. De volgende update, update 2.8, brengt ons in zomerse sferen. Vorig jaar kregen we met de 1.6 update ook een grote zomerupdate. Deze update bracht ons de nieuwe tijdelijke regio Golden Apple Archipelago en de eerste twee skins voor de personages Barbara en Jean. Volgende week komt er opnieuw een zomerupdate naar Genshin Impact. Deze update, genaamd Summer Fantasia zit boordevol zomerse activiteiten en beloningen. Zo kunnen we straks terugkeren naar de Golden Apple Archipelago voor verschillende missies en challenges die heel wat bijzondere beloningen geven. Ook komen er twee nieuwe skins naar de game. De eerste skin is de Red Dead of Night van Diluc en de tweede is Ein Immernachtstraum van Fischl. Ook komt er een nieuw speelbaar personage naar de game, genaamd Shikanoin Heizou. Hij heeft een Anemo Vision en gebruikt een Catalyst als wapen.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten. De 2.8 update van Genshin Impact gaat op 13 juli live. Later komt Genshin Impact naar de Nintendo Switch.

BRON miHoYo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?