Trailer: Genshin Impact krijgt grote update Summer Fantasia

Geplaatst:

Ook in Teyvat is het zomer. Dat wordt gevierd met een grote zomerupdate, genaamd Summer Fantasia.

Genshin Impact is inmiddels alweer bijna twee jaar oud, maar is nog steeds ontzettend populair. De game wordt dan ook regelmatig voorzien van nieuwe updates. De volgende update, update 2.8, brengt ons in zomerse sferen. Vorig jaar kregen we met de 1.6 update ook een grote zomerupdate. Deze update bracht ons de nieuwe tijdelijke regio Golden Apple Archipelago en de eerste twee skins voor de personages Barbara en Jean. Volgende week komt er opnieuw een zomerupdate naar Genshin Impact. Deze update, genaamd Summer Fantasia zit boordevol zomerse activiteiten en beloningen. Zo kunnen we straks terugkeren naar de Golden Apple Archipelago voor verschillende missies en challenges die heel wat bijzondere beloningen geven. Ook komen er twee nieuwe skins naar de game. De eerste skin is de Red Dead of Night van Diluc en de tweede is Ein Immernachtstraum van Fischl. Ook komt er een nieuw speelbaar personage naar de game, genaamd Shikanoin Heizou. Hij heeft een Anemo Vision en gebruikt een Catalyst als wapen.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten. De 2.8 update van Genshin Impact gaat op 13 juli live. Later komt Genshin Impact naar de Nintendo Switch.

Bron: miHoYo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord