Trailer: Genshin Impact ontvangt 2.0 update

Geplaatst:

Genshin Impact ontvangt vandaag haar 2.0 update. De update brengt een compleet nieuwe regio en nog meer met zich mee.

Nog geen jaar na de release van Genshin Impact is de game al toe aan haar 2.0-versie. Sinds de release heeft Genshin Impact bijna wekelijks updates gekregen die nieuwe personages, quests, wapens en meer content aan de game hebben toegevoegd. Vandaag is het tijd voor een grote update die de 2.0 update wordt genoemd. Deze update voegt de nieuwe regio Inazuma toe, die is gebaseerd op Japan. Met Inazuma komen er ook nieuwe quests naar de game en nieuwe personages die je middels het Gacha-systeem kunt verkrijgen. Het eerste nieuwe personage dat beschikbaar komt, is de 5-star Kamisato Ayaka, een Cryo-gebruiker die met een zwaard vecht. Later komen ook de 5-star Pyro-gebruiker Yoimiya en de 4-star Anemo-gebruiker Sayu naar de game. Ook kun je hoofdpersonage Lumine of Aether het Electro-element geven in Inazuma. Naast nieuwe personages, komt er ook een nieuwe Story Quest beschikbaar die je meer laat zien van Inazuma en de Electro Archon. Ook brengt de update nieuwe wapens, Artifacts en Domains met zich mee.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en mobiele apparaten. De 2.0 update is nu beschikbaar.

Bron: MiHoYo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord