Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Genshin Impact ontvangt 2.0 update

Genshin Impact ontvangt vandaag haar 2.0 update. De update brengt een compleet nieuwe regio en nog meer met zich mee.

Nog geen jaar na de release van Genshin Impact is de game al toe aan haar 2.0-versie. Sinds de release heeft Genshin Impact bijna wekelijks updates gekregen die nieuwe personages, quests, wapens en meer content aan de game hebben toegevoegd. Vandaag is het tijd voor een grote update die de 2.0 update wordt genoemd. Deze update voegt de nieuwe regio Inazuma toe, die is gebaseerd op Japan. Met Inazuma komen er ook nieuwe quests naar de game en nieuwe personages die je middels het Gacha-systeem kunt verkrijgen. Het eerste nieuwe personage dat beschikbaar komt, is de 5-star Kamisato Ayaka, een Cryo-gebruiker die met een zwaard vecht. Later komen ook de 5-star Pyro-gebruiker Yoimiya en de 4-star Anemo-gebruiker Sayu naar de game. Ook kun je hoofdpersonage Lumine of Aether het Electro-element geven in Inazuma. Naast nieuwe personages, komt er ook een nieuwe Story Quest beschikbaar die je meer laat zien van Inazuma en de Electro Archon. Ook brengt de update nieuwe wapens, Artifacts en Domains met zich mee.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en mobiele apparaten. De 2.0 update is nu beschikbaar.

BRON MiHoYo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?