Trailer: Harry Potter: Quidditch Champions binnenkort speelbaar

Geplaatst:

2023 blijkt een goed jaar voor Harry Potter-fans. Naast Hogwarts Legacy kunnen spelers zich gaan opmaken voor een nieuw multiplayeravontuur, genaamd Harry Potter: Quidditch Champions.

Er werd vóór de lancering van Hogwarts Legacy aangekondigd dat de avonturengame geen Quidditch zou bevatten. We weten wellicht nu waarom. Harry Potter: Quidditch Champions is een nieuwe game, waarin de magische sport centraal staat. Het is een multiplayergame die uit gaat komen voor de pc en consoles. Er is nog niet veel bekendgemaakt, maar op de officiële Discord-server zijn er wel wat begrippen vrijgegeven. Er zijn vier soorten spelers: de Chasers, de Beaters, de Keepers en de Seekers. Ja, die namen spreken voor zich. Je kunt je personage geheel eigen maken door middel van diverse customization opties.

Je kunt je nu inschrijven voor de aankomende playtests voor Harry Potter: Quidditch Champions. Check de bronvermelding als je kans wilt maken!

Bron: Warner Bros.
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harry Potter: Quidditch Champions

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Unbroken Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord