Trailer: Het is een heksenjacht in Assassin’s Creed Codename HEXE

Geplaatst:

Assassin’s Creed Mirage, Assassin’s Creed Codename Red en Assassin’s Creed Codename Jade zijn onthuld tijdens Ubisoft Forward. Niet genoeg? Nou, dan heb je hier nog Assassin’s Creed Codename HEXE als toetje.

Onheilspellende muziek vult de teaser trailer voor Assassin’s Creed Codename HEXE. We werken in het donker - dat is de cryptische clue die Ubisoft vrijgeeft. Voor de rest is er weinig informatie te bespeuren. Gelukkig heeft de community al het een en het ander weten te ontdekken. Fans denken dat deze game zich gaat afspelen tijdens de 16e eeuw van Europa. Je weet wel, toen de heksenjacht vrij populair was als buurtactiviteit. Ubisoft heeft nog niks bevestigd, maar de teaser toont ons in ieder geval een duistere en griezelige Assassin’s Creed-game.

Wanneer en voor welke platformen Assassin’s Creed Codename HEXE verschijnt, is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Bron: Ubisoft Forward
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin’s Creed Codename HEXE

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord