Assassin’s Creed Codename HEXE

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Het is een heksenjacht in Assassin’s Creed Codename HEXE

Assassin’s Creed Mirage, Assassin’s Creed Codename Red en Assassin’s Creed Codename Jade zijn onthuld tijdens Ubisoft Forward. Niet genoeg? Nou, dan heb je hier nog Assassin’s Creed Codename HEXE als toetje.

Onheilspellende muziek vult de teaser trailer voor Assassin’s Creed Codename HEXE. We werken in het donker - dat is de cryptische clue die Ubisoft vrijgeeft. Voor de rest is er weinig informatie te bespeuren. Gelukkig heeft de community al het een en het ander weten te ontdekken. Fans denken dat deze game zich gaat afspelen tijdens de 16e eeuw van Europa. Je weet wel, toen de heksenjacht vrij populair was als buurtactiviteit. Ubisoft heeft nog niks bevestigd, maar de teaser toont ons in ieder geval een duistere en griezelige Assassin’s Creed-game.

Wanneer en voor welke platformen Assassin’s Creed Codename HEXE verschijnt, is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?