Trailer: Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack onthuld

Geplaatst:

Er is een nieuwe uitbreiding onderweg naar Jurassic World Evolution 2, genaamd het Feathered Species Pack. De DLC wordt uitgebracht samen met Update 6.

Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack brengt vier nieuwe prehistorische soorten met zich mee: Yutyrannus, Jeholopterus, Sinosauropteryx en Deinocheirus. Het thema is meteen duidelijk te zien. Het gaat om prehistorische soorten die veren hebben. Ze beloven je park zeker te verrijken. Naast de betaalde DLC komt er ook een gratis update aan. In Update 6 voegt ontwikkelaar Frontier nieuwe attracties toe, zoals de Log Viewing Gallery en de Dome Viewing Gallery. De Sandbox modus wordt verrijkt met nieuwe opties en nieuwe maps. Er komen ook nieuwe opties voor de fotomodus. In een aankomende blogpost gaat Frontier meer vertellen over de update.

Lees hier onze review van Jurassic World Evolution 2 en check hier Drie van die redenen om JWE2: Dominion Malta Expansion te checken.

Jurassic World Evolution 2 Feathered Species Pack 1Jurassic World Evolution 2 Feathered Species Pack 1Jurassic World Evolution 2 Feathered Species Pack 1Jurassic World Evolution 2 Feathered Species Pack 1

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Feathered Species Pack-DLC is beschikbaar vanaf 30 maart.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord