Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack onthuld

Er is een nieuwe uitbreiding onderweg naar Jurassic World Evolution 2, genaamd het Feathered Species Pack. De DLC wordt uitgebracht samen met Update 6.

Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack brengt vier nieuwe prehistorische soorten met zich mee: Yutyrannus, Jeholopterus, Sinosauropteryx en Deinocheirus. Het thema is meteen duidelijk te zien. Het gaat om prehistorische soorten die veren hebben. Ze beloven je park zeker te verrijken. Naast de betaalde DLC komt er ook een gratis update aan. In Update 6 voegt ontwikkelaar Frontier nieuwe attracties toe, zoals de Log Viewing Gallery en de Dome Viewing Gallery. De Sandbox modus wordt verrijkt met nieuwe opties en nieuwe maps. Er komen ook nieuwe opties voor de fotomodus. In een aankomende blogpost gaat Frontier meer vertellen over de update.

Lees hier onze review van Jurassic World Evolution 2 en check hier Drie van die redenen om JWE2: Dominion Malta Expansion te checken.

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Feathered Species Pack-DLC is beschikbaar vanaf 30 maart.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?