Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Drie van die: Redenen om JWE2: Dominion Malta Expansion te checken

Jurassic World Evolution 2 is al een tijdje uit en heeft de nodige updates en uitbreidingen gekregen. Het blijft toch wel een comfortgame voor mij: ik speel het graag wanneer ik lekker wil relaxen en naar prehistorische beesten wil staren. Toch had ik de game al een tijdje niet meer aangeraakt. Een mix van tijd tekort (want ik heb tijd te kort) en stevige concurrentie zorgden ervoor dat ik de simulatiegame even links heb laten liggen. Gelukkig is hier een uitstekende reden om Frontiers paradepaardje weer op te pakken: Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion. Vandaag vertel ik je wat je kunt verwachten.

We have a (very small) T.rex!

Kijk, ik weet hoe menig JWE2-fan denkt ondertussen. De nieuwe dinosaurussoorten zijn eenmaal het hoogtepunt van menig amateur-paleontoloog. De laatste uitbreiding, genaamd Dominion Biosyn Expansion, had een aantal geweldige toevoegingen, maar veel prehistorische schepsels ontbraken. Malta brengt daar een eind aan met deel twee van de line-up. Het brengt de hoofdrolspelers die we destijds misten, zoals de Atrociraptor. Het brengt echter ook drie kleine soorten naar de game. Moros Intrepidus is één van de kleinste tyrannosaurussoorten die we kennen, Oviraptor is de beruchte, maar vals beschuldigde eierendief en we hebben de Lystrosaurus. Je weet wel, dat schattige dikkertje die één van de nare huurlingen in zijn arm beet tijdens Jurassic World Dominion. Bestaande soorten, zoals de Allosaurus, Carnotaurus, Giganotosaurus, Dreadnoughtus en meer krijgen nieuwe skins.

JWE2 Dominion Malta Expansion1

Black Market Business

Kijk, nieuwe dino’s zijn allemaal leuk en aardig, maar ik wil ook wat nieuwe content hebben om echt mee aan de slag te gaan. Gelukkig ontvangen we een nieuwe campaign. We werken samen met Kayla Watts om de mishandelde dinosaurussen weer veilig op te vangen. Verder wordt de cast vergezeld door Soyona Santos (Dichen Lachman), Barry Sembène (Omar Sy) en Lewis Dodgson (Campbell Scott). Je moet echter keuzes gaan maken. Kies je voor de strenge autoriteiten? Of riskeer je het allemaal door zaken te doen met de onreine types van de zwarte markt? Elk team heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar ook exclusieve soorten. Wellicht als je heel goed bent, kun je jezelf inzetten als dubbelspion en de boel voor jezelf heel voordelig maken. Je moet wel oppassen wie je vertrouwt, voordat de pleuris uitbreekt in jouw park.

JWE2 Dominion Malta Expansion2

Gonna build a mountain

Frontier lijkt inspiratie te halen uit haar eigen titels als het gaat om de verrijkende content. Er wordt namelijk ook een nieuw gebouwenset toegevoegd aan de simulatiegame. Deze geeft de spelers toegang tot de gebouwen uit Malta. Deze mediterrane stijl geeft je park een compleet nieuwe stijl. Zeker wanneer je het combineert met de nieuwe eilanden tot je beschikking in het zuiden van Europa. Spelers die graag een woestijn/steppeachtig park willen bouwen, doen er zich wijs aan om deze nieuwe gebouwen in te zetten.

JWE2 Dominion Malta Expansion3

Nu weet je hopelijk of het avontuur in Malta de moeite waard is. De Jurassic World Evolution 2 Malta Dominion Expansion brengt nieuwe dinosaurussen, gebouwen en een verse campaign naar de titel van Frontier. Het is niks baanbrekends, maar als je hebt genoten van de basegame en je wilt graag meer prehistorie in je leven, dan is de Dominion Malta Expansion echt geen miskoop! Meer weten van de betreffende basegame? Check hier onze Jurassic World Evolution 2 review.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?