Trailer: Malta Dominion DLC komt naar Jurassic World Evolution 2

Geplaatst: 30 november 2022 02:25
Aangepast: 30 november 2022 02:25
-

Binnenkort is er een nieuwe uitbreiding beschikbaar voor Jurassic World Evolution 2. De uitbreiding heet Malta Dominion en verschijnt begin volgende maand voor de game.

Er staat weer een nieuwe uitbreiding voor Jurassic World Evolution 2 op de planning. De dinosauriërs laten zich ook in deze DLC weer gelden. Onder de noemer Malta Dominion wordt de nieuwe content aan de game toegevoegd. Zoals de naam stiekem al doet vermoeden verwijst het naar de Jurassic World Dominion film. De uitbreiding biedt een nieuw verhaal dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen die we uit de film kennen. De setting is het Middellandse Zeegebied en schotelt ons drie nieuwe eilanden, nieuwe gedetailleerde gebouwen en een nieuwe campaign voor.

De Malta Dominion uitbreiding is vanaf 8 december te koop voor alle versies van Jurassic World Evolution 2.

Bron: Frontier Developments
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

9 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord