Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Malta Dominion DLC komt naar Jurassic World Evolution 2

Binnenkort is er een nieuwe uitbreiding beschikbaar voor Jurassic World Evolution 2. De uitbreiding heet Malta Dominion en verschijnt begin volgende maand voor de game.

Er staat weer een nieuwe uitbreiding voor Jurassic World Evolution 2 op de planning. De dinosauriërs laten zich ook in deze DLC weer gelden. Onder de noemer Malta Dominion wordt de nieuwe content aan de game toegevoegd. Zoals de naam stiekem al doet vermoeden verwijst het naar de Jurassic World Dominion film. De uitbreiding biedt een nieuw verhaal dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen die we uit de film kennen. De setting is het Middellandse Zeegebied en schotelt ons drie nieuwe eilanden, nieuwe gedetailleerde gebouwen en een nieuwe campaign voor.

De Malta Dominion uitbreiding is vanaf 8 december te koop voor alle versies van Jurassic World Evolution 2.

BRON Frontier Developments

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?