Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: JWE2 krijgt Jurassic World Dominion DLC

Heb je al zin in de nieuwe Jurassic World-film? Dan kun je genieten van nog meer content rondom de blockbuster, want Jurassic World Evolution 2 ontvangt DLC geheel in thema van de film genaamd de Dominion Biosyn Expansion.

Er worden maar liefst vier nieuwe prehistorische wezens toegevoegd aan de simulatiegame. De rode carnivoor Pyroraptor herken je wellicht uit de trailer van Jurassic World: Dominion. Dit intelligente roofdier gaat de tongen los maken bij de bezoekers in je park. Ook wordt er een gevaarlijke herbivoor toegevoegd namelijk de Therizinosaurus. Ondanks het plantaardig dieet heeft deze dinosaurus enorme klauwen. Deze gebruikt zij om vegetatie op te graven, maar ook om zichzelf te verdedigen. Het grootste vliegende reptiel dat we kennen maakt een debuut in JWE2; de Quetzalcoatlus. Deze pterosaurus is even groot als een klein vliegtuig en heeft dus ook flink wat ruimte nodig. Tot slot krijgen we de Dimetrodon. Dit dier komt uit het Perm tijdperk en is vele miljoenen jaren ouder dan de eerste dinosaurussen.

Naast de nieuwe soorten brengt de uitbreiding ook nieuwe skins en varianten met zich mee. De Dilophosaurus, Parasaurolophus en T.Rex krijgen skins geïnspireerd door hun uiterlijk in de film. De Dreadnoughtus en Giganotosaurus krijgen compleet nieuwe modellen. Maar nieuwe soorten en cosmetica is niet het enige waar de Dominion Biosyn Expansion voor gaat. Een nieuwe campaign missie wordt toegevoegd, waarin de speler controle neemt over het bedrijf Biosyn. Bekende personages, zoals Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Dr. Alan Grant (Sam Neill), Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) en Lewis Dodgson (Campbell Scott) gaan je van gezelschap voorzien. Er wordt ook een nieuwe Chaos Theory-map toegevoegd, nieuwe gebouwen om mee te spelen en zelfs een nieuwe gameplay-optie. Je kunt namelijk dinosaurussen als een kudde koeien gaan begeleiden met een jeep.

Dat is flink wat informatie of niet? Bekijk hier de laatste DLC van Jurassic World Evolution 2 in thema van Kamp Krijtastisch. Ben je nou benieuwd of de simulatiegame iets voor jou is? Bekijk dan hier onze review van Jurassic World Evolution 2.

Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De Dominion Biosyn Expansion is beschikbaar vanaf 14 juni. Tevens is Jurassic World Evolution 2 beschikbaar via Xbox Game Pass.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?