Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Jurassic World Evolution 2 releasedatum onthuld

Tijdens gamescom is de releasedatum van Jurassic World Evolution 2 vrijgegeven. Binnenkort kun je de dinosaurus dierentuin van je dromen bouwen.

Jurassic World Evolution 2 is aanwezig tijdens gamescom en heeft meteen een releasedatum ontvangen. De pre-order trailer toont ons meer soorten aan prehistorische wezens en de nieuwe animaties die ze gebruiken. Jurassic World Evolution 2 lanceert met een campaign, sandbox-modus en de nieuwe Chaos Theory-modus. Bekijk hier een aantal van de bevestigde dinosaurussen in Jurassic World Evolution 2. Bekijk hier de laatste dev diary van Jurassic World Evolution 2. Jurassic World Evolution 2 is nu beschikbaar voor de pre-order.

Jurassic World Evolution 2 is beschikbaar vanaf 9 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?