Video: Jurassic World Evolution 2 Dev Diary toont gameplay

Geplaatst: 23 juli 2021 16:50

In de eerste developer diary van Jurassic World Evolution 2 zien we meer gameplay. Meerdere nieuwe systemen worden uitgelegd door de ontwikkelaars bij Frontier.

In Jurassic World Evolution 2 krijg je te maken met nieuwe weersystemen, zoals zandstormen en sneeuwstormen. De dinosaur-creatie wordt ditmaal geregeld door een team aan wetenschappers, die ervoor zorgen dat je de DNA van de beesten kan bewerken. Je moet je crew echter wel op tijd rust gunnen, anders kunnen ze je park gaan saboteren uit protest. Customization gaat ditmaal een grotere rol spelen in zowel de gebouwen, omgeving en dinosaurussoorten zelf. Ook het publiek wordt onderverdeeld in vier groepen. De ene groep wil graag de carnivoren zien, terwijl een ander groep zich liever bezighoudt met de vredelievende herbivoren. Daarnaast zien we ook nog wat nieuwe dinosaurussoorten die bevestigd zijn voor Jurassic World Evolution 2, zoals de Torosaurus, Corythosaurus, Diplodocus, Velociraptor en nog een aantal andere soorten. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Jurassic World Evolution 2.

Jurassic World Evolution 2 verschijnt later dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord