Trailer: Mario + Rabbids Sparks of Hope gameplay onthuld

Geplaatst: 28 juni 2022 16:15

Mario en de Rabbids maken een triomfantelijke opkomst tijdens de Nintendo Direct Mini. De strategiegame van Ubisoft is weer terug en de trailer laat nieuwe beelden zien.

Het eerste wat opvalt is de invloed van Super Mario Galaxy. De starbits vliegen je om de oren, terwijl Mario en de uit Rayman afkomstige konijnen door de wereld waggelen. De vijand zit achter de Sparks aan, wat onze Ubisoft x Nintendo helden moeten zien te voorkomen. Al snel komen we in een combatscenario terecht. In de sequel zitten we niet meer vast op een grindblok. Je kunt tijdens je beurt vrij rondbewegen, zo veel je zelf wilt. Totdat je je wapen gebruikt, dan is je beurt voorbij. Mario + Rabbids Sparks of Hope draait om sterk teamspel en de synergie van teamgenoten. Over teamgenoten gesproken, Bowser is beschikbaar als speelbaar personage gewapend met een enorme bazooka.

De releasedatum van Mario + Rabbids Sparks of Hope werd eerder vandaag gelekt. De strategiegame verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct Mini
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Series

Mario

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord