Metroid Dread

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Trailer: Metroid Dread-trailer toont skills en monsters

Samus Returns! In Metroid Dread natuurlijk. De nieuwe trailer toont de superheldin met nieuwe skills en we zien meer van de monsters waar ze tegen gaat strijden.

In de trailer zien we een mysterieuze nieuwe vijand. Dit figuur lijkt al eeuwenoud en ook erg krachtig te zijn. Qua design doet deze bad guy denken aan de Chozo's. Oude bekende vijanden keren ook terug, zoals de beruchte Kraid. Samus is gelukkig van alle markten thuis om haar vijanden weg te knallen. We zien nieuwe vaardigheden die haar helpen met het bestrijden van de vele monsters. Daarnaast zien we in de trailer meer van de levels. Onlangs was er een nieuwe trailer uitgekomen van Metroid Dread. Bekijk hier de beelden van E.M.M.I. in Metroid Dread.

Metroid Dread is beschikbaar vanaf 8 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?