Metroid Dread

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Video: Nintendo toont beelden E.M.M.I. in Metroid Dread

Nintendo heeft in een Twitter-draadje nieuwe beelden en informatie vrijgegeven over Metroid Dread. In de video's is de angstaanjagende E.M.M.I. te zien.

Eerder deze maand werd Metroid Dread aangekondigd. Tijdens de gave trailer en de Metroid Dread-beelden tijdens de Nintendo Treehouse kregen we al een goed beeld van de beangstigende E.M.M.I-robots. De robots achtervolgen Samus in de game tot het bittere eind. Er zijn echter manieren om met de sinistere robots om te gaan. Althans, als je niet kleurenblind bent. De kleur van de E.M.M.I.'s lichtstraal bepaalt namelijk wat voor handelingen de robot op dat moment verricht. Een blauwe kleur betekent dat de robot slechts op verkenning uit is. Als je het gele lichtje ziet, heeft de robot iets verdachts gehoord. Wees dan voorzichtig. Zie je een rood lichtje? Ren dan voor je leven. De robot komt op dat moment in de achtervolgingsmodus terecht. Je kunt wel ontsnappen van de E.M.M.I. met een goed-getimede counteraanval, maar voor de zekerheid kun je toch beter je begrafenisplannen regelen. Je weet immers maar nooit.

Metroid Dread verschijnt op 8 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?