Trailer: Nacon deelt RTX trailer Lord of the Rings: Gollum

Geplaatst:
Aangepast: 25 april 2023 22:26

Mocht je je graag vergapen aan mooie gameplaybeelden, dan heeft Nacon je rug. Ze hebben namelijk een speciale GeForce RTX-trailer uitgebracht voor Lord of the Rings: Gollum.

Als je van plan bent om Lord of the Rings: Gollum volgende maand op pc te spelen op de hoogste settings, dan schotelt de nieuwe trailer die Nacon heeft gedropt alvast voor wat je te wachten staat. Voordeel is wel dat het niet achter een in-game paywall komt te zitten, dus je hoeft niets extra's te betalen zoals voor de elfentaal in Lord of the Rings: Gollum. De game wordt uitgebracht met ray tracing en DLSS3 functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat als je een goede GeForce videokaart in je bezit hebt en een aardige gaming pc dat je de game grafisch gezien in optima forma kunt spelen. Benieuwd naar onze mening over de game? Check dan onze preview van Lord of the Rings: Gollum.

Lord of the Rings: Gollum maakt op 25 mei zijn opwachting op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Nacon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord