RoboCop: Rogue City

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum 2 november 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Nacon toont RoboCop: Rogue City pre-order bonussen

Nacon heeft de pre-order bonussen onthuld van RoboCop: Rogue City. Dat deed de uitgever met een korte trailer.

RoboCop: Rogue City werd aangekondigd in 2021 als afsluiter van de presentatie van de uitgever Nacon. De game moest eigenlijk eerder dit jaar uitkomen, maar de RoboCop-game werd helaas uitgesteld naar 2 november. Nu is de releasedatum van RoboCop: Rogue City nog maar bijna een maand van ons verwijderd. Nacon heeft daarom de pre-order bonussen aangekondigd. Spelers die de Deluxe-versie van de RoboCop-game reserveren krijgen twee exclusieve wapens, The Prototype Auto 9 en The OCP Shotgun, en de Damaged armor erbij. Voor de gewone versie van RoboCop: Rogue City krijgen fans de RoboCop 2 armor en the Pitch Black Auto 9 als bonus. De trailer is hieronder te bekijken.

RoboCop: Rogue City komt 2 november uit op de Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc.

BRON Nacon

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?