Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Warhammer 40,000: Darktide getoond

Geplaatst:

Summer Game Fest had tijd ingeruimd voor de aankomende Warhammer-game Warhammer 40,000: Darktide. Een kakelvers trailertje schotelt ons nieuwe gameplaybeelden voor.

Waar Fatshark ons vorige week al kennis liet maken met het verhaal van Warhammer 40,000: Darktide, was het vandaag de beurt aan nieuwe gameplaybeelden. De fans hebben er lang op moeten wachten nadat Warhammer 40,000: Darktide werd uitgesteld. Nu de releasedatum steeds naderbij komt, konden nieuwe beelden tijdens de Summer Game Fest natuurlijk niet uitblijven.

De beelden tonen naast wat cutscenes ook veel gunplay met een grote diversiteit aan wapens. In de video zien we dat de Heretics het energiesysteem van Tertium plat gelegd. De vier helden moeten ervoor zorgen dat het systeem weer online komt. Warhammer 40,000: Darktide ondersteunt 4-player co-op. Zoals in onderstaande video te zien is staat de game garant voor veel chaos en actie.

Warhammer 40,000: Darktide is vanaf nu te pre-orderen en verschijnt op 13 september voor pc en Xbox Series X|S.

Bron: Summer Game Fest
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Darktide

Series

Warhammer

Uitgever

Fatshark

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2022

Ontwikkelaar

Fatshark

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord