Trailer: Nieuwe Tekken 8 trailer schrijft ons de 'Law' voor

Geplaatst:
Aangepast: 14 maart 2023 18:27

Marshall Law, wie kent 'm niet? Jong en oud is opgegroeid met deze iconische Tekken-vechtersbaas, wiens favoriete koude drankje "WA-TAAA!" en warme drank kara-thee is. Met de komst van Tekken 8 was het natuurlijk een kwestie van tijd voordat Bandai-Namco onze Bruce Lee kloon ten tonele zou brengen. Dat moment is nu.

Marshall Law laat in de onderstaande gameplay trailer dan ook zien waar hij bijzonder goed in is: spieren flexen en anderen tanden laten rapen. Na een hele hoop ge-WATAA! en ge-WHOA! zou je theoretisch gezien zo fris als een hoentje je magnifieke voetenwerk kunnen flashen, mits je goed genoeg was om er een oorverdovend "YOU WIN" uit te kunnen slepen. Dat zou er dus ongeveer zo uit moeten komen te zien.

Lekker bezig hoor, meneer Law. Vergeet alleen niet dat er meer kundige knokbazen aan dit Tekken 8 spektakel gaan deelnemen. Ik noem een Kazuya, Nina, Jin en de recentelijk onthulde Paul Phoenix, waarvan ook is gebleken dat ze over aardig handen- en voetenwerk beschikken.

Wie uiteindelijk victorieus gaat zijn, dat moet later dit jaar bepaald gaan worden wanneer Tekken 8 op de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5 verschijnt

Bron: YouTube
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord