Untitled Goose Game

  • Ontwikkelaar House House
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer voor Untitled Goose Game

Er is een nieuwe trailer verschenen van de nieuwe stealth game, Untitled Goose Game. De trailer werd onlangs op het YouTube-kanaal van de ontwikkelaar House House geplaatst.

Untitled Goose Game is een game waarin je als een gans verschillende taken moet vervullen. In deze trailer is te zien hoe de gans een tuinman het leven zuur maakt. Zo moet je onder andere: inbreken in zijn tuin, de sleutels van de tuinman stelen en hem nat maken met een tuin slang. We kunnen denk ik wel concluderen dat het hier niet om de liefste gans in de wereld gaat. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Untitled Goose Game komt op 20 september uit op de Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?