Untitled Goose Game

  • Ontwikkelaar House House
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Untitled Goose Game wint Dice GOTY Award

De gans die iedereen zijn leven zuur maakt mag dan eindelijk een reward mee naar huis nemen. Untitled Goose Game is namelijk verkozen tot Game of the Year tijdens de Dice Awards.

Een van de meest besproken games van 2019, dat zou een understatement zijn. Untitled Goose Game kwam uit het niets en stal de harten van vele spelers. Tijdens de Dice Awards werd de game verkozen tot de beste game van het jaar. Het nam het dit jaar op tegen Control, Death Stranding, Disco Elysium en Outer Wilds. De Dice Awards winnaars worden gekozen door de mensen actief in de gameindustrie. Lees hier onze gedachten over Untitled Goose Game.

Untitled Goose Game is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON DICE Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?