Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Untitled Goose Game

  • Ontwikkelaar House House
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Untitled Goose Game nu ook verkrijgbaar als special edition

Het ongekende succes van Untitled Goose Game krijgt nog een ganzenstaartje. Liefhebbers van deze gevederde lastpak kunnen namelijk aan de slag met de Special Edition.

Untitled Goose Game verscheen vorig jaar en kreeg zeer lovende kritieken. De game won zelfs een DICE Game Of The Year-award. Niet gek voor een op het oog simpele game. Mindscape, Skybound Games en ontwikkelaar House House laten het er niet bij zitten en hebben nu een speciale editie uitgebracht. Als je deze speciale versie koopt, dan ontvang je naast de game ook een 24 pagina's dikke catalogus, een handgetekende Village Map poster en een "No Goose"-sticker. Maar het leukste extraatje zit in de game zelf. Het is namelijk mogelijk de game volledig met een vriend of vriendin in co-op te spelen. Want wat is er nou leuker dan met een gans een dropje terroriseren? Precies, met twee ganzen een dorpje terroriseren.

De Special Edition van Untitled Goose Game is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Mindscape

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?