Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Untitled Goose Game

  • Ontwikkelaar House House
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Untitled Goose Game komt naar consoles

De gans die iedereen terroriseert gaat een groter publiek ontvangen. De game komt namelijk naar de Xbox One en PlayStation 4.

Het is nog niet officieel aangekondigd, maar de Xbox achievements en PlayStation trophies zijn opgedoken voor de game. Hierdoor is het vrijwel zeker dat de game naar de twee consoles komt. De populaire gans simulator is al eerder verschenen voor de pc en Nintendo Switch. In de game is het de bedoeling dat je het leven zuur maakt van de mensen om je heen en bepaalde missies uitvoert. Lees hier onze ervaring met Untitled Goose Game en waarom het zeker wel je tijd waard is.

Untitled Goose Game is beschikbaar vanaf 17 december voor de Xbox One en PlayStation 4. De game is echter nu al te verkrijgen voor de pc en Nintendo Switch.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?